Preskoči site news

Site news

M.Taradi
Dan otvorenih vrata našeg Fakulteta 14.04.
napisao/la Taradi Milan - Četvrtak, 12 Travanj 2018, 12:26
 

logo Naš fakultet i ove godine - u subotu 14. travnja, otvara svoja vrata svim zainteresiranima. Dan je namijenjen prvenstveno srednjoškolcima, potencijalnim studentima medicine, njihovim roditeljima, a i svim ostalim koji se žele pobliže upoznati s Medicinskim fakultetom i svim znanstveno, nastavnim i istraživačkim aktivnostima koje se na njemu provode.
Predviđen je i organizirani obilazak Fakulteta, u okviru kojeg će se moći razgledati neki zavodi i suvremeno opremljeni laboratoriji.
Više na glavnoj web stranici Fakulteta -->

 
Slika User Super
Moj oblak - nova usluga Srca
napisao/la User Super - Četvrtak, 10 Srpanj 2014, 21:16
 

cloud    Srce je pokrenulo novu uslugu za udaljeno pohranjivanje podataka - Moj oblak - temeljenu na ownCloud softveru s ciljem zamjene postojeće GSS usluge. Usluga osim pohrane podataka omogućuje i razmjenu podataka među korisnicima, javni pristup dijeljenim podacima, te nekoliko korisnih aplikacija poput kalendara, galerije slika ili kolaborativnog uređivanja dokumenata. Usluzi možete pristupit na adresi:  http://mojoblak.srce.hr
     Usluga je temeljena na istom programu kao pohrana podataka na ovom serveru na adresi:  http://sova.mef.hr/_owncloud/  koju sam otvorio u listopadu 2012. Međutim kako Fakultet samo deklarativno podržava dvijestotinjak servisa koje sam otvorio i koje entuzijastički održavam pozivam svoje korisnike SOVA-Cloud da ipak kopije svojih datoteka pohrane i u Srcu :-)

 
Slika User Super
Slikovno izvješće s Dana druženja i sporta 2014.
napisao/la User Super - Utorak, 24 Lipanj 2014, 09:59
 

DDS14 09     Održan je u petak 20.06.2014. Odaziv studenata, a posebno nastavnika i zaposlenika bio je izuzetno slab. Želim vjerovati da je tomu razlog već tradicionalna neobaviještenost i odabir vrlo nepovoljnog termina. Tako je livada ostala prazna, a opći dojam otužan. Šteta za tako dobro zamišljenu manifestaciju ugodnog neformalnog druženja studenata, nastavnika i zaposlenika, šteta za uloženi trud organizatora, za uložena sredstva, za pomalo gorak okus koji ostavlja poluprazna livada!
     Trebali bismo promovirati duh zajedništva i suradnje, pa je i ovaj album moj skroman prilog tom cilju!
     Pogledajte slikovno izvješće u Galeriji -->

 

Preskoči dostupni kolegiji

Dostupni kolegiji


Preskoči Glavni izbornik

Glavni izbornik

Preskoči NavigacijaPreskoči Zagreb sutra

Zagreb sutra

Prognoza vremena
Prognoza za Zagreb DHMZ

Preskoči Wikipedia

Wikipedia

Wikipedia

Edukacijsko središte
lms OVA  (lat. ovum, ova, jaje)
Ova

Preskoči Kalendar

Kalendar

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 Danas Nedjelja, 22 Srpanj 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31      
Preskoči Sat - Clock

Sat - Clock

Server iconServer:
Vi: